10. syyskuuta 2018

Wave Rock - WA

On the road again.... Matkalla Hydeniin ja Wave Rockille.



Välillä pysähdyimme katselemaan lintuja. No, nyt vain yksi kuva, mutta eivätkö olekin kivannäköisiä?

Black-winged Stilt
Tämä oli lämmin päivä. Aamulla matkaan lähdettäessä oli jo 25C. Jerramungupissa jaloittelimme hieman ja ostimme jäätelöt.


Connoisseur-jäätelöt olivat Australiassa suosiossamme.
Tässä vaiheessa Holdenin mittari näytti jo 32 astetta. Kerrankin oli kunnolla lämmintä Australiassa.



Hydeniin ajamamme tie kulki suolajärvien kautta. Erikoisen näköistä aluetta. Pieniä lampia, joista osa näytti oikein kauniin vaalenpunaisilta. Kun on kuivaa, niin suola tulee sitten esille.





Pieniä suolalauttoja
Jossakin vaiheessa oli pysähdyttävä syömään. Hauskannäköisiä nämä pienen, pienet kaupungit tai kylät. Monessa näytti olevan vain yksi tai kaksi ravintolaa tai pubia ja kauppa.


Tällä ravintolan listalta löytyi Chicken Parmigiana, joka on kuulema yksi Australian "kansallisruoista".  Maistettavahan sitä oli, kun sitä sopivasti tarjolla oli.

Chicken Parmigiana
Vähitellen alamme lähestyä kohdettamme Wave Rockia.

Siellä se on vielä piilossa
Kauniita kuivaan sopeutuneita kukkia
Siinä se sitten on: Wave Rock (www.7wonders.org/oceania/australia/western-australia/wave-rock/ ) noin15 metriä korkea ja 100 metriä pitkä iso kallio. Aika huikeannäköinen kuin kivettynyt surffiaalto.

Ei ollenkaan hassumman näköinen
Näykymiä kivenjärkäleen päältä suuntaan jos toiseen olivat mukavat. Tasaista on täälläkin ja näköalat silmänkantamattomiin.



Kivellä kasvoi kukkiakin

Kalliolla näimme monta ilta-auringosta nauttivaa komeaa kaveria, joita sitten kuvattiin edestä ja takaa. Kyllä pojat vain jaksaa näistä aina innostua, vaikka jos jonkin kokoista ja näköistä olimme jo matkallamme nähneet.



Mitenkä tuokin tuossa pysyi




Hippo's Yawn (Virtahevon haukotus)

Tämä paikka osoittautui hyväksi lintupaikaksi.  Alla vielä vain neljä kuvattua ettei tule liiallista annostusta.

Gray Butcherbird, joka osasi poseeraamisen taidon
Rainbow Bee-eater tällä kertaa aurinkoa vasten
Purple-crowned Lorikeet
Australian Hobby
Tämmöisessä mukavassa pienessä talossa yövyimme Hydenissä.


Meidän makuuhuoneen ikkunalla asusteli sitten vähemmän mukavaa porukka, siis vain minun mielestäni. HG oli taas haltioissaan ja sitähän sitten kuvattiin ja sen kaveria. Yäk!

Ei kuulema ole myrkyllinen tämä yksilö, mutta ei se siitä ihanaa tee silti
Naapuristossa oli jo joulutunnelmaa. Useamman talon pihassa oli joulupukkeja. Meistä joulun tulo tuntui täällä hassulta, kun oli kesäkin.


Jotain muutakin täältä Hydenistä löytyi!

Täällä se kadonnut internet sitten on.
Eipä ihme että homma tökkii täällä Saksassa, kun internet on tuolla, Down Under. Pitäisköhän soitella vastaavalle ministerille, kun digitalisaatio (sana on muuten meillä käytössä "kirosanana") on koko ajan täällä pinnalla.

Baijerissa internettimme on toiminut oikeastaan aika mukavastikin, sillä meille tulee tänne asuntoon oikein kuitukin. Juhuuu. Siis kuitu. Uusinta uutta! Edistystä tapahtuu täälläkin! Pohjoisemmassa Saksassa asuessamme internet oli kyllä aika p*ska. Välillä meni muutama päiväkin ilman, että toimi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti