17. kesäkuuta 2019

BA:n loungeista - München, Atlanta


Münchenin kentällä BA:n priority baggage drop:ssa ruumaan menevien laukkujen jättäminen ei ollut kovin ripeää. Jono oli lyhyt, mutta puolisen tuntia siinäkin meni. Turvatarkastus ja passintarkastus menivät sitten jo sukkelaan priority-kaistaa mentäessä.

BAn yhdessä muutaman muun lentoyhtiön kanssa jakama lounge avasi ovensa vasta kello 06.00, mikä oli harmi. Tässä kaksikerroksisessa loungessa olisimme ollut pidempäänkin.

BAn jakama lounge Münchenissä: avara ja valoisa
BAn jakama lounge Münchenissä: jos olisi ollut aikaa, tästä olisi ollut mukava katsella koneita
BAn jakama lounge Münchenissä: moderni
Atlantassa kansainvälinen osa lentokenttää on kooltaan naurettavan pieni. Kentällä ei ollut käytössä priority-kaistaa turvatarkastuksessa, joten siihen tuhraantui ainakin kolma varttia. Onneksi ei ollut kiire.

Atlantan check-in-taso
BA jakoi täälläkin loungen muutaman muun lentoyhtiön kanssa. Lounge oli pieni, ahdas, pimeä ja nuhjuisen. Syötäväksi oli illalla suppea valikoima: keittoa, salaattia ja leipiä. Kyllä niitä nälkäänsä söi, mutta makuhermoja nämä eivät hellineet. Juomapuoli vaikutti sitten olevan huomattavasti parempi ja laajempi ja monet näyttivätkin keskittyvän siihen.

BAn Atlantassa käyttämä nuhjuinen ja ahdas lounge ruokatarjoiluneen
Iltapalalla BAn loungessa Atlantassa ja HGn uusi ihastus IPA craft beer
Harmittamaan jäi vain, että Lontoossa emme kummallakaan suunnalla ennättäneet käydä katsastamassa loungea turhan tiukkojen vaihtojen takia, mutta joku toinen kerta sitten, ehkä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti