11. lokakuuta 2017

Uusi perheenjäsenemme

Rakas, nelipyöräinen perheenjäsenemme, sinä näit päivänvalon Ingolstadin tehtaassa, josta minä ja Hansgiorgio haimme sinut luoksemme eräänä kauniina perjantaipäivänä.

 Osa tehdasrakennusta taustalla ja muutama uusi kaverisi
Ilmoittautuessamme et vielä ollut meitä odottamassa tuolla alhaalla olevassa autonluovutustilassa, sillä olimme jättäneeet tapaamisemme myöhempään iltapäivään.

Autojenluovutustila

Ilmoittautuminen auton noutajille
Ilmoittautumisen yhteydessä meitä kehoitettin nauttimaan viereisen ravintolan antimista niin paljon ja niin useasti kuin vain vatsaan mahtuu, joten ensimmäinen suuntamme oli aamiaispöytä, sillä odotus ja jännitys tekevät nälkäiseksi.

Osittainen baijerilainen aamiainen, kun vehnäolut puuttuu.
Ravitsevan aamiaisen jälkeen pääsimme parituntisella tehdaskierroksella näkemään miten sinutkin on tehty. Sinusta on varmaan ollut mukava matkustaa ympäri tehdashalleja ja ihailla robottien tanssia ympärilläsi. Tuon todella huikean tehdaskierroksen ja oikein maukkaan lounaan (taas oli syötävä!) jälkeen lähdimme vielä museokierrokselle, koska halusimme tutustua myös vanhempiin sukulaisiisi. 

Jo iäkkäämpi sukulaisesi, mutta edelleen todellinen kaunotar
Museon jälkeen sitten siiryimme innosta täristen viereisen rakennuksen yläkertaan odottelemaan työntekijää, joka tulisi esittelemään sinut meille. Ja! Ei ole totta! Sieltä yläkerrasta näimme sinut! Siellä sinä olit alakerrassa luovutustilassa jo odottelemassa meitä. Niin kauniina ja pienenä niiden isojen autojen vierellä.

Ensimmäistä kertaa näimme sinut tuolla
Sitten, vihdoin, koitti kauan odottamamme aika, kun nimemme vihdoin huudettiin ja pääsimme luoksesi. Voi sitä onnen hetkeä! Ihana oma automme!

Sinut esiteltiin meille oikein monipuolisesti ja siinä samalla jatkoimme ihastelemistasi eli kuvasimme sinua edelleen joka puolelta, sillä sinä olet hyvin valokuvauksellinen.

Siinä sinä olet - oma perheenjäsenemme
Kaunis moottorisi
Hieno mittaristosi
Sinun lämpömittarisi näytti mukavat 34.5C, kun aloitimme ensimmäisen yhteisen matkamme kauniin Regensburgin kautta


Bayerischer Wald:iin.

Bayerische Wald
Hansgiorgion mukaan sinua oli hyvä ajaa, mutta ongelmana hänellä oli kuitenkin, kun ensimmäiset 1000km piti ajaa rauhallisesti ilman kaahausta ja tämähän oli, meidän molempien nyt jo tuntemalle, “Teuvo ralliteiden kunkinkaallemme” todellinen koettelemus muuten mukavalla syntymäpäivämatkallasi.

Sinä - vielä kerran















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti