Lentoja etsiessämme huomasimme, että Lufthansa möi haluamallemme lennolle busnessluokanlippuja München-Helsinki välille halvemmalla kuin economyn lippuja.
Businessluokan lippuun kuuluu pari laukkua ruumaan (tämä sopi nyt hyvin, koska meillä oli viemisiä, joiden paikka oli ruumassa), priority check-in (15 minuuttia jonotimme), priority turvatarkastus (samoin 15 minuuttia jonotusta), business loungeen pääsy sekä ruoat koneessa.
Lufthansan business lounge näytti samalta kuin monen yrityksen työmaaruokala. Koska oli aamu, niin tarjolla oli aamupalaa, joka oli samaa tasoa kuin edullisessa hotellissa. Kyllä tuon söi kuitenkin, kun oli nälkä. Yllätykseksemme Baijerissa ei ollut tarjolla weisswursteja, perinteistä aamupalaa ja brezetkin loistivat poissaolollaan. Voihan se olla, että weisswurstit ovat kalliita.
Kuten kaikki tiedämme Euroopan sisäisellä lennolla businessluokka on koneen etupäässä ja siellä istutaan aivan samoilla penkeillä ja samoilla penkkiväleillä kuin lopussakin konetta. Ainoastaan keskipaikka on jätetty tyhjäksi, joten tilaa on vähän enemmän.
Nousun jälkeen meille tarjottiin juomaa ja manteleita. Pääruokia oli valittavana kaksi: vasikkamedaljonki tuoreen parsan, hollandaisekastikkeen ja perunoiden kera tai katkarapupaella. Hatunnosto Luffelle, että ovat huomioineet parsasesongin ja tarjosivat sesongin ruokaa. Valitsimme siten parsan, koska myös tykkäämme siitä kovasti. Vihreä parsa on maukkaampaaa, mutta kyllä valkoinenkin maistuu.
Lennolla tarjottu lounas |
Latvialaista belgialaista suklaata. Hyvin maisuivat HansGiorgille. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti